TNT Radio

LATEST TNT NEWS

TWO – Lady, Lady (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Baietii de la TWO sunt pusi pe treaba, asa ca, acum la inceput de an lanseaza “Lady, Lady”, o piesa speciala pentru fanii din tarile din Middle East si Asia.

12553080_956452001076944_4274880179683540344_n

“‘Lady, Lady’ este o piesa pe care am compus-o impreuna cu Dorian Oswin la inceputul anului intr-un mini turneu pe care l-am avut in Middle East. Este o piesa in care am introdus anumite nuante specifice zonei. Chiar si videoclipul a fost realizat folosind câteva filmari din concertele noastre sustinute acolo. Piesa am cantat-o deja, iar in acele tari este foarte cunoscuta. Acum ne-am gandit sa o lansăm oficial si cu un videoclip”, ne-a declarat Mihai Gruia.

TWO este un proiect muzical sub egida Mango Records, format din fostii membri ai trupei Akcent: Mihai Gruia si Sorin Brotnei.

TWO sunt foarte activi din punct de vedere concertistic in tari precum Dubai, Qatar, Oman, India, Pakistan, Israel, Liban, Malaysia, de pilda, lunile februarie si martie fiind deja in intregime pline de concerte.

Baietii tocmai au lansat in decembrie un single intitulat “Vinovat” impreuna cu Mellina, care deja a strans peste 500.000 vizualizari pe Youtube, iar in luna februarie pregatesc lansarea unui nou single.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.