TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m Coming Home (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa colaborarile de succes cu Yanka, Vanotek lanseaza un nou single, de data asta alaturi de alaturi de The Code & Georgian.

Piesa se numeste “I’m coming home” a fost produsa in studiourile Smash Production si in co-productie cu Global Records si are un sound deep house care “te prinde” de la primul play, iar vocea ii apartine lui The Code si Georgian, proiecte noi in Romania, artisti talentati de la care vom auzi in curand piese noi.

Filmarile videoclipului au avut loc in Romania, in regia lui Michael Mircea, de compozitie s-a ocupat Anastasia Sandu impreuna cu Vanotek, Catana Ionut, Alex Cotoi, Sorin Seniuc si Adriana Rusu, iar mix si master Sergiu Musteata.

Inca de la varsta de 17 ani, Vanotek incepe sa compuna muzica si are colaborari de succes cu artisti precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava si multi altii.

YOU CAN ALSO READ -  Vanotek feat. Minelli - In dormitor (videoclip nou)

Piesele produse de Vanotek impreuna cu Sorin Seniuc pentru proiectul Havana “Vita Bella‘ si “Que Sera, Sera” au “invadat” YouTube-ul unde au acumulat peste 21 de milioane de vizualizari, respectiv peste 3 milioane de vizualizari.

De asemenea, Vanotek a avut un an bun alaturi de Yanka, cele doua piese “Jungle” si “My Heart is Gone” au cucerit publicul din Romania, iar piesa Corinei cu Mira si Skizzo Skilzz a fost unul dintre hiturile acestei veri in Romania.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.