Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Vizi Imre – Iubiti si gata (videoclip nou)

17

Vizi Imre revine cu o noua piesa cu mesaj, special pentru fanii sai, la putina vreme dupa ce a lansat “Why U Warrin“. “Noua piesa “Iubiti si gata” este un track care indeamna la aprecierea familiei si celor apropiati.

De versuri s-a ocupat Loredana Cavasdan impreuna cu Vizi, muzica a fost facuta de Adda, Sorana si de Vizi insusi, iar videoclipul a fost filmat intr-un peisaj idilic din Targu Mures, sub regia lui Alecs Nastoiu,iar Vizi Imre vrea sa traga un semnal de alarma, cum ca ar trebui sa fim mai atenti cu cei din jurul nostru, sa-i apreciem si sa fim alaturi de cei dragi.

Despre noul lui single, Vizi Imre marturiseste:

“Prin piesele mele imi spun parerea despre anumite situatii si experiente. ‘Iubiti si gata’ prezinta opinia mea despre violenta in familie. M-am pus in pielea copilului care vede zilnic astfel de lucruri si nu a fost deloc o traire placuta. Am incercat sa subliniez cum problema violentei in familie este atemporala si ca mi-ar placea tare mult sa schimb acest lucru”.

In afara de “Why U Warrin“, pe care a lansat-o in urma cu o luna, Vizi Imre a venit cu un track de vara alaturi de Pacha Man, intitulat “Jamai tare vara”, iar anul trecut a colaborat cu Shift pentru “Dupa ani si ani“.

Va place noua piesa Vizi Imre ?

Comments