TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Voltaj – Kori Gent (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Voltaj lanseaza “Kori Gent”, un cantec-poveste despre lipsa de comunicare dintr-o relatie de iubire, cu un videoclip haios in care personajul principal isi cauta jumatatea prin Bucuresti.

Zafiu_Petreanu_Kori

Baietii de la Voltaj au avut o adevarata campanie de promovare in care au implicat si alti artisti in cautarile personajului albastru misterios.

Ruby, Dorian Popa, Andreea Balan, Deepside Deejays, Nadir, Jo, Uddi, Aurelian Temisan, Cosmin Selesi, Kamelia si George Hora au postat pe paginile lor de Facebook fotografii care integrau in realitatea vietii lor cotidiene cu personajul animat Kori Gent, iar campania a adunat mii de like-uri si sute de share-uri.

Videoclipul este regizat de catre Spike si a fost filmat pe parcursul unei zile in mai multe locatii din Bucuresti, printre care Piata Unirii, parcul IOR, Calea Victoriei, iar piesa este compusa de catre membrii trupei si orchestrata de catre George Hora.

VERSURI AICI: ⬇

“Cu totii avem probleme, fie ca este vorba despre relatii de cuplu sau de prietenie. Iar daca nu reusim sa le comunicam, pana la urma se ajunge la despartiri dureroase. De atatea ori am vazut cupluri sau gasti de prieteni care stau la o masa, cu telefoanele in mana si comunica, dar nu intre ei; fiecare este departe, in lumea lui, fara sa constientizeze ca asta inseamna indepartarea de prieteni, nu apropierea, asa cum ar putea parea. Kori este un personaj care, desi virtual, a inteles ca adevarata comunicare este cea pe care o avem cand ne strangem mainile, cand ne privim in ochi”, ne-a spus Calin Goia.

Voltaj au lansat anul trecut “Din toata inima“, o piesa care a devenit un adevarat imn si care a beneficiat de un videoclip ce ar putea oricand sa treaca drept reclama pentru Romania. In plus, au devenit si prima trupa de la noi care are un intreg concert filmat in 4K.

Va place noul single Voltaj?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.