TNT Radio

LATEST TNT NEWS

What’s Up – Piesa mea de dor (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce a cucerit topurile cu “Taxi“, What’s Up revine cu “Piesa mea de dor”, continuarea povestii initiale. Videoclipul incepe, evident, cu What’s Up in taxiul care l-a plimbat prin Bucuresti si care l-a adus in pustiu, iar mai departe trebuie sa dati play sa vedeti ce se intampla.

Whats-Up-cinema-city-77-3000

“’Piesa mea De Dor’ este continuarea piesei Taxi, de la care avem asteptari cel putin la fel de mari ca in cazul primei piese. De aceea am ales sa facem aceiasi pasi, sa lansam piesa in jurul zilei mele de nastere, in acelasi loc, pe un ecran de cinema si sa profitam la maximum de posibilitatile pe care le ai intr-o sala atat de mare, cu ecrane care pun in evidenta imaginea si, cel mai important, sunetul!”, ne-a declarat What’s Up.

Pentru noul videoclip, in regia lui Iulian Moga, What’s Up a filmat 12 ore la temperaturi de minus 20 grade pe un camp si intr-o padure din apropierea Bucurestiului.

“La filmarile acestui videoclip a fost ceva mai greu ca la ‘Taxi’, am avut de suportat temperaturi de -28 de grade, timp de 12 ore, imbracat intr-un costum, pe care il terfeleam constant in zapada. Pentru mine a fost o experianta geniala si ma bucur ca am asa o echipa minunata, multumesc DeMoga Music, Cat Music, Iulian Moga, Codrin Roibu si nu in ultimul rand Cinema City, care a avut grija ca munca noastra sa fie pusa in valoare, iar ei sunt doar o parte din cei care au fost alaturi de mine in acest proiect”, a adaugat What’s Up.

What’s Up se afla in continuare in topul difuzarilor cu piesa “Bine“, care a urcat pana pe locul 4 in topul celor mai difuzate piese. In plus, a colaborat si cu Daniel Iordachioae la trackul “Pe furis“, dar si cu Shift pentru “Norocos“.

YOU CAN ALSO READ -  Shift feat. What's Up & Connect-R - Norocos (videoclip nou)

Va place Piesa mea de dor?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.