CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Yamira – Tortura (Dandeej Remix)

137

Yamira isi surprinde placut fanii cu un remix fresh insotit si de un videoclip oficial. Artista a lansat primul remix pentru noul single “Tortura” ce este realizat de Dandeej, un cunoscut producator si DJ din Italia, care are la activ mai multe remixuri pentru artisti internationali, dar si din Romania.

Un ritm mai alert, mai multa buna dispozitie si trimitere direct la petrecere, acestea sunt ingredientele adaugate in acest remix realizat de Dandeej, cel care a facut remixuri si pentru INNA.

“Pe Dandeej l-am cunoscut cand am lansat primul single, ‘Waterfalls‘. Ne-am placut imediat din punct de vedere profesional si am continuat sa colaboram. Remixul piesei ‘Tortura‘ are un vibe excelent! Sper sa va placa”, ne-a declarat Yamira.

Single-ul “Tortura“, compus de catre Madalina Dumitru (Mellina) si co-produs de Mango Music, a fost lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Flavius State si Nicu Nita, iar montajul a fost facut de Anthony Icuagu. Filmarile au avut loc in Queen Casino de pe Calea Dorobanti Bucuresti, iar povestea clipului este despre tradare si iubire.

LiKE it?

Comments