TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Yoyo feat. Like Chocolate – Pe umerii mei (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pe Yoyo am cunoscut-o prin intermediul emisiunii Next Star, iar acum pustoaica de 14 ani revine cu o noua piesa, un featuring cu Like Chocolate pentru “Pe umerii mei”.

“‘Pe umerii mei’ este o piesa de actualitate, realizata in studiourile Lanoy Production si in colaborare cu Like Chocolate. Pe umerii mei, pe umerii tuturor apasa problemele. Putem alege drumul potrivit pentru a razbate, pentru a trece peste ele. Mesajul acestei piese este sa nu ne lasam coplesiti, oricat de greu ne-ar fi in acele momente. Pana la urma… Putem invinge!”, ne-a declarat Yoyo.

“Sunt o persoana complexa si imi place diversitatea, motiv pentru care ador colaborarile! Pe Yoyo am apreciat-o de cand am vazut-o la ‘Next Star’ unde prestatia ei rap m-a captivat! Asa a ajuns sa semneze cu ‘Live Artist’ si sa faca parte din echipa noastra! Este o pustoaica foarte talentata, ambitioasa, cu un caracter foarte puternic si matur! Aceasta colaborare a venit de la sine, fara sa o planificam! Lanoy Production a compus aceasta piesa pentru ea, iar eu i-am cantat refrenul, apoi totul s-a legat! Ne-a placut foarte mult cum ne-am completat si ne-am gandit sa va aratam si voua rezultatul final! ‘Pe umerii mei’ este o piesa serioasa, cu mesaj social, in care sunt sigura ca va veti regasi cu totii!”, a adaugat Like Chocolate.

Daniela Negoita e numele real al lui Yoyo si a ajuns pana in finala emisiunii Next Star, juriul numind-o Eminem de Romania. Ea nu se afla la prima piesa, in urma cu ceva vreme a lansat single-ul “Ma sting”.

YOU CAN ALSO READ -  Like Chocolate - Dirty (piesa noua)

Like Chocolate a venit si ea cu o noua piesa in urma cu o luna, intitulata “Dirty“, dupa ce la inceputul acestui an am auzit-o pe radio cu “Guatemala“.

Ce ziceti de piesa micutei Yoyo?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.