TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Zdob si Zdub – Caloian (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Formatia Zdob si Zdub sarbatoreste 20 de ani de cariera printr-un concert special la Bucuresti pe 17 ianuarie 2016 la Arenele Romane, iar pana atunci ne mai prezinta o piesa de pe noul lor album.

Show-ul aniversar ar fi trebuit sa aiba loc in luna noiembrie a anului trecut, dar in urma accidentului din clubul Colectiv a fost amanat pentru 2016. Moldovenii au sustinut insa un concert aniversar la Chisinau, iar noua piesa “Caloian” a fost cantata si acolo, fiind inclusa si pe albumul “20 de veri”.

Noul single este plin de energie, asa cum ne-au obisnuit de fapt piesele Zdob si Zdub, si cred ca o sa prinda bine si la concertul de la Bucuresti.

Zdubii vor sarbatori impreuna cu invitati speciali, artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Vor exista featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii Lidia Scarlat si Igor Dinga.

Cum vi se pare noua piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.