TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Zdob si Zdub – Sunt hoinar, sunt lautar (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Formatia de hardcore moldovenesc Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Sunt hoinar, sunt lautar”, extrasa de pe cel mai nou album.

Acest single face parte din albumul-compilatie “20 de veri” ce urmeaza a fi lansat in Romania pe 17 ianurie 2016. Piesa a fost inspirata de filmul cult “Lautarii” (1971) al regizorului moldovean Emil Loteanu.

Ideea clipului ii apartine regizorului Igor Cobileanski si este un “road-movie” in care Zdubii apar in ipostaza lor fireasca – in rolul unor lautari rock. Ca si “muzicantii din Bremen“, incarcati cu valize si instrumente, Zdubii cutreiera pamantul in lung si lat ca sa aduca bucurie publicului. Drumurile si turneele – aceasta e viata artistilor.

eb4fdf39e4f6c644788b58dffc86b82f

In drumul lor, protagonistii clipului intalnesc oameni care pornesc cu ei in calatorie. Intr-un mod magic, muzica Zdubilor ii transforma pe acesti oameni in artisti, descoperindu-le talentele ascunse, caci fiecare om are un dar ascuns si un rol special in spectacolul vietii.

YOU CAN ALSO READ -  Zdob si Zdub - Caloian (piesa noua)

“Sunt hoinar, sunt lautar” este al cincilea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa “Zdob si Zdub” in cei 20 de ani de existenta a formatiei. In acest clip au fost filmate peste 20 de personalitati din lumea artei si sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artisti ai circului, balerine, sportivi.

Clipul a fost filmat in 3 zile in suburbia Chisinaului, iar in el apare un microbus german vintage din anii ’70 “Barkas 1000”, motorul caruia s-a aprins in timpul filmarilor.

LiKE IT?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.